Μουσείο Τυπογραφείας

Μπάσκετ: Δεν συνεχίζει στο ΟΑΧ ο Μ. Kασικτσόγλου

Screen Shot 2018-05-16 at 21.59.09Mετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας στα τμήματα μπάσκετ, χθες ανακοινώθηκε από τον ΟΑΧ ότι δεν θα είναι στον πάγκο του και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Κασικτσόγλου.

Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ομίλου «… ο κόουτς μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς και την συμμετοχή της ομάδας κορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (26/6 – 1/7) θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά, για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία μας, για τη δουλειά που έκανε στην γυναικεία ομάδα και στις υποδομές, την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 Γυναικών και τους τίτλους στα Παγκρήτια πρωταθλήματα Μπάσκετ Κορασίδων και Παίδων Β’. Τέλος, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.