Μουσείο Τυπογραφείας

Αύριο το φιλικό παλαίμαχοι Χανίων – παλαιμάχοι Άρη Θεσ/νικης για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Από αριστερά οι κ. Κωνσταντινίδης, Βένος, Βουλγαράκης, Κώτσογλου.Κοινό κάλεσμα για μαζική παρουσία, ώστε να υπάρξει οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, απηύθυναν όλοι οι ομιλητές στη συνέντευξη Τύπου η οποία δόθηκε με αφορμή το αυριανό (12μ, στο Ε.Σ. Χανίων) φιλικό παιχνίδι, με φιλανθρωπικό σκοπό, ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης και μικτής ομάδας παλαιμάχων από τα Χανιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου (που ήταν εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και του ομίλου επιχειρήσεων Ε. Κρομμυδάκη), ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Άρη, Γιάννης Βένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, τόνισαν τη σημασία που έχει το αυριανό φιλικό για την ενίσχυση ενός Ιδρύματος το οποίο προσφέρει σπουδαίο έργο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, σε όλη την Ελλάδα.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.