Μουσείο Τυπογραφείας

Audi SQ7 2016: ΠανίSχυρη άφιξη

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μια την ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού SUV, SQ7 η οποία προσφέρει γενναιόδωρα τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Μπορεί να χρειάζεται μια πιο προσεκτική παρατήρηση προκειμένου να εντοπίσει κανείς τις διαφορές με τις «απλές» εκδοχές του γερμανικού SUV, ωστόσο οι διαφορετικά σχεδιασμένοι και λίγο χαμηλότερα τοποθετημένοι προφυλακτήρες, τα κεραμικά δισκόφρενα ενισχυμένου συστήματος πέδησης και –κυρίως- η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης αρκούν για να προδώσουν την ταυτότητα της έκδοσης.

Στο ίδιο γεγονός συντείνουν και οι χαρακτηριστικού σχεδιασμού μαύρες ζάντες οι οποίες δεν αποτελούν μέρος του εξοπλισμού των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του Q7.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του, είναι πανομοιότυπο με αυτό που ξέρουμε ήδη στη δεύτερη γενιά του Q7 με εξαίρεση την προσθήκη των διακριτικών SQ7 στο ταχύμετρο.

Σε κάθε περίπτωση το πραγματικό ενδιαφέρον στην περίπτωση του SQ7 δεν βρίσκεται στις λεπτομέρειες της σχεδίασής του αλλά πίσω από αυτές, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί ένας V8 diesel κινητήρας ο οποίος θα εξοπλίζεται με την τεχνολογία e-turbo διαθέτοντας έναν ηλεκτροκίνητο υπερσυμπιεστή καυσαερίων ενώ, το σύνολο θα συμπληρώσει η παρουσία του συστήματος quattro.

Σε ό,τι αφορά τον κυβισμό του κινητήρα δεν έχει ακόμα κλειδώσει, «ισορροπώντας» μεταξύ 4,0 και 4,2 λίτρων ωστόσο, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ισχύς θα ξεπεράσει τους 400 ίππους. Πηγή: auto.in.gr 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.