Μουσείο Τυπογραφείας

Αθώωση Χανιώτισσας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Αθώα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων μια Χανιώτισσα που κατηγορούνταν για την θανατηφόρο έκθεση μιας γυναίκας 90 ετών. Η Χανιώτισσα ηλικίας 50 ετών είχε αναλάβει την φροντίδα της 90χρονης και κατηγορούνταν ότι δεν έκανε ό,τι έπρεπε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πεθάνει. Το δικαστήριο την έκρινε αθώα με την ψήφο των ενόρκων παρότι οι τακτικοί δικαστές τάχθηκαν υπέρ της καταδίκη της, ενώ υπέρ της καταδίκης της σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν και ο εισαγγελέας. Από τη μεριά των δικηγόρων πολιτικής αγωγής κατατέθηκαν στοιχεία από το Νοσοκομείο Χανίων ότι η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί σε αυτό σε κακή κατάσταση και αφρόντιστη, ενώ από τη μεριά των συνηγόρων υπεράσπισης υποστηρίχθηκε πως η εντολέας τους έκανε ό,τι μπορούσε για να φροντίσει την ηλικιωμένη και ότι ο θάνατος της προήλθε από τα γηρατειά. Η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στο Εφετείο καθώς αναμένεται προσφυγή από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων επρόκειτο να εκδικαστεί τη Δευτέρα η υπόθεση του εμπρησμού των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο το Σεπτέμβρη του 2017. Τελικά η δίκη αναβλήθηκε. Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας Ρεθυμνιώτης που κατηγορείται για τη συμμετοχή του και στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.