Μουσείο Τυπογραφείας

Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (φωτ.)

DSC05619

Με άριστο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα μια προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” ο διοικητής της πύραρχος κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης, υπογράμμισε τα εξής: «Σήμερα βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ως Υπηρεσία για να συνδράμουμε στο σενάριο της άσκησης που προέβλεπε πυρκαγιά σε μια από τις δεξαμενές και τη διάσωση ενός τραυματισμένου ατόμου. Η διάσωση πήγε πολύ καλά, το προσωπικό ανταποκρίθηκε στο καλύτερο δυνατόν και συνεργάστηκε απόλυτα με το προσωπικό των εγκαταστάσεων και η άσκηση στην οποία συμμετείχαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ άτομα ήταν επιτυχής».

Δήλωση επίσης έκανε ο γιατρός του ΕΚΑΒ και διευθυντής του Ε.Σ.Υ. κ. Στέλιος Λαμπάκης επισημαίνοντας ότι « ο Σταθμός με τον υπεύθυνό του εκτέλεσε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης όπως προβλέπεται και όπως έχει σχεδιαστεί με αποτέλεσμα η άσκηση να έχει επιτυχία. Βγήκαν κρίσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν να γίνει πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση τυχόν περιστατικού».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.