Μουσείο Τυπογραφείας

Ας αισιοδοξούμε

Προ των πυλών Χριστούγεννα και ένα νέο έτος, με εκείνο που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά, να “παίρνει μαζί του” μία ακόμη δύσκολη χρονιά. Με δεκάδες οικογένειες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, με κοινωνικούς κλάδους, εργαζομένους και συνταξιούχους να “βγαίνουν” στους δρόμους διεκδικώντας “καλύτερες μέρες”, με τους φόρους να μην έχουν τελειωμό και εκατοντάδες νοικοκυριά να “γονατίζουν” από τις πολλαπλές υποχρεώσεις στις οποίες με δυσκολία ανταποκρίνονται.
Πέρα από αυτά, σημαντικά γεγονότα σημάδεψαν και την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, με κυριότερα μεταξύ των άλλων, το “τέλος των μνημονίων”, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις τουρκικές προκλήσεις, που έφεραν μαζί τους και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις κυβέρνησης – αντιπολίτευσης.
Η χώρα οδεύει προς μία νέα χρονιά. Ευχή και ελπίδα, να φέρνει μαζί της την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ευημερία. Να φέρει ένα “καλύτερο αύριο” στην Ελλάδα, στην κοινωνία μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.