Μουσείο Τυπογραφείας

Αρβανιτόπουλος: Χαμένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί χαμένο των εκλογών ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» , εισηγείται αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής και ζητάει να σταματήσει η εξόντωση των φορολογουμένων που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες στις υποχρεώσεις που έχουν προτείνοντας να διευκολυνθούν με περισσότερες δόσεις.

«Χαμένος της εκλογικής αναμέτρησης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορεί να υπερβεί ούτε κατά μια ψήφο τα ποσοστά του στις βουλευτικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δημοψηφισματικό χαρακτήρα σε αυτές τις εκλογές έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω» τονίζει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να διορθώσουμε τις αδικίες που έγιναν , πρέπει να αυξηθεί το κοινωνικό μέρισμα και να γίνει μια αλλαγή του οικονομικού μείγματος προς αυτή τη κατεύθυνση, προς μια κοινωνικότερη πολιτική για να ωφεληθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι» υπογραμμίζει ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.