Μουσείο Τυπογραφείας

“Αρωμα” Αποκριών

Ξεκινά σήμερα στις 6 μ.μ. με την εντυπωσιακή τελετή έναρξης το “Χανιώτικο Καρναβάλι” στην πλατεία της Σούδας. Τη μεγάλη γιορτή θα πλαισιώσει το πολύ γνωστό ελληνικό συγκρότημα: “KINGS”.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: 18.00: Άφιξη Βασιλιά Καρνάβαλου. Θα χορέψει η Σχολή Χορού Χορότεχνο, θα ακολουθήσει βόλτα με το αποκριάτικο τρενάκι για μικρούς και μεγάλους.
18.30: Ομιλία Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα
18.45: Παρουσίαση στολών καρναβαλικών ομάδων
19.15: Συναυλία με τους “KINGS”
Tο “ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ” στηρίζουν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και η Τοπική Κοινότητα Σούδας.

ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ
Στο μεταξύ, με τη βραδινή παρέλαση μασκαράδων θα γίνει η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η  οποία θα ξεκινήσει  από το Δημαρχείο Κισσάμου  στις 8 το βράδυ. Η παρέλαση θα διασχίσει την Ηρώων πολυτεχνείου ,την οδο Σκαλίδη και θα καταλήξει στην Πλατεία Τζανακακη οπου θα  ακολουθήσει συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσαμου.
Εν τω μεταξύ οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι συνεχίζονται πυρετωδώς και στις 10 Μαρτίου οι Κισσαμίτες  θα είναι πάλι  πανέτοιμοι όπως και  κάθε χρόνο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με κέφι φαντασία μεράκι και πολύ δουλειά για να σας αποδείξουν ότι δεν είναι τυχαίο ότι  το Κισαμίτικο Καρναβάλι θεωρείται από τα 3 Καλύτερα Kαρναβάλια  της Κρήτης .

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019  θα πραγματοποιήσει την επίσημη Τελετή Έναρξης αύριο Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με τον Toni Sfino να δίνει το σύνθημα για… “Χορό στον Χώρο και στον Χρόνο!”
Το πρώτο του ραντεβού είναι με τους μικρούς του φίλους στις 5 και μισή το απόγευμα, στην Porta Guora, την… Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου ενώ στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική σκηνή της Τελετής Έναρξης, σχολές χορού θα βάλουν τον κόσμο στο κλίμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.