Μουσείο Τυπογραφείας

Αρναουτάκης: Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ το κόστος των ζημιών

Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι είναι το κόστος των ζημιών στην Κρήτη από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί τις προηγούμενες ημέρες.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης
ανέφερε πως μέχρι τώρα οι παρουσίες των Υπουργών είναι αποτελεσματικές, ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε πως είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Κρήτη και επεσήμανε ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε, ώστε να στηριχθούν οι νομοί Χανίων και Ρεθύμνου ενώ παράλληλα τόνισε ότι σε τρεις εργάσιμες ημέρες δόθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης 12 εκ. ευρώ για άμεσες παρεμβάσεις συν τα 15 εκατομμύρια που δόθηκαν για παρεμβάσεις στον ΒΟΑΚ. Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης για την γέφυρα του Πλατανιά μόλις ετοιμαστούν οι μελέτες θα ξεκινήσει το έργο ανακατασκευής της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.