Μουσείο Τυπογραφείας

Αρχίζει η “δράση” στον 36ο Μαραθώνιο Αθηνών

35ïò ÁÕÈÅÍÔÉÊÏÓ ÌÁÑÁÈÙÍÉÏÓ ÁÈÇÍÁÓ--ÅÊÊÉÍÇÓÇ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)Με τα επίσημα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης “ERGO MARATHON EXPO 2018” (στην οποία έχει περίπτερο και η Περιφέρεια Κρήτης, παρουσιάζοντας όλα τα μεγάλα δρομικά γεγονότα που θα φιλοξενηθούν το 2019 στο νησί μας) τα οποία θα γίνουν το μεσημέρι (1μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο) “ανοίγει η αυλαία” για τη διεξαγωγή -στις 11/11- του 36ου αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.
Λίγο αργότερα (1.30μμ) θα δοθεί στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συντελεστές της διοργάνωσης θα αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες, ενώ θα παρευρεθούν Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές που θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον αγώνα.
Θυμίζουμε ότι ο 36ο Μαραθώνιος Αθηνών, εκτός από την κλασική διαδρομή, περιλαμβάνει αγώνα 10χλμ, δυο αγώνες 5χλμ και τον τελικό του “Run Greece”, με τους δρομείς από τα Χανιά να δίνουν για μια ακόμη χρονιά δυναμικό “παρών”.
Ακόμη, αύριο θα γίνει -κατά τη διάρκεια του ετήσιου Gala Awards της AIMS- η βράβευση των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων της σεζόν (χρονική περίοδο 1η Οκτωβρίου 2017 έως 30η Σεπτεμβρίου 2018), που είναι η Gladys Cherono (Κένυα – έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της στην εκδήλωση) και ο Εliud Κipchoge (Κένυα – θα “μιλήσει” μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος).
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, έχοντας στόχο «…τη διάδοση του παλμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε όλο τον κόσμο μέσα από τη χρήση των πιο σύγχρονων, ψηφιακών εργαλείων, ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης θέτει ο ΣΕΓΑΣ στη διάθεση των φίλων του θεσμού. Ο Mαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός (Αthens Marathon. The Authentic) ανοίγει πιλοτικά τη δική του κοινότητα στο Viber, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής παγκοσμίως να έχουν άμεση και γρήγορη πληροφόρηση για τη διοργάνωση.
Η κοινότητα “Athens Marathon. The Authentic” είναι δημόσια και όλοι μπορούν να γίνουν μέλη εφόσον έχουν εγκαταστήσει το Viber.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.