Μουσείο Τυπογραφείας

Απολογιστική συνέλευση από την “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Ανθρωπος”

protovouliaΑπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποίησει την Τετάρτη  η “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Ανθρωπος” μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής ήταν για την κίνησή μας προφανώς δυσμενές και μας επιβάλλει να το αναλύσουμε και να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογές. Αυτό ακριβώς ξεκινάμε να κάνουμε έτσι όπως πάντα κάναμε, δηλαδή συγκροτημένα, ανοιχτά και συλλογικά, την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε η συνέλευση της κίνησης θα ψηλαφήσει τις ερμηνείες και τα αίτια της εκλογικής μας επίδοσης και θα θέσει την κατεύθυνση της στάσης μας στο μέλλον αλλά και στην επαναληπτική εκλογή.
Μέχρι τότε θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκείνες και εκείνους που ακολούθησαν τον προγραμματικό μας λόγο, βοήθησαν την εκλογική μας καμπάνια και έφτασαν μέχρι την κάλπη της Πρωτοβουλίας Πολιτών. Ο σκληρός αγώνας που δώσαμε δεν είχε το ανάλογο εκλογικό αντίκρυσμα αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένας καλός αγώνας, με λίγα μέσα αλλά με ευθύνη, αξιοπρέπεια και προσήλωση στις ανάγκες των δημοτών. Αυτό ήταν και παραμένει σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε επιλογή μας στο μέλλον»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.