Μουσείο Τυπογραφείας

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μιγκέλ

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή πάνω του τους προβολείς του ενδιαφέροντος χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και κυρίως την εκτελεστική του δεινότητα.
O Βραζιλιάνος στράικερ στην πρώτη του χρόνια στην Ελλάδα εξελίσσεται ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του σκοράροντας το Σάββατο δυο νέα τέρματα, που τον φέρνουν αυτή τη στιγμή στην 1η θέση στους σκόρερ της Φούτμπολ Λιγκ, επίτευγμα που δεν είναι μικρό για έναν παίκτη που δεν έχει άλλη εμπειρία στην Ευρώπη, ερχόμενος άλλωστε από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (Βραζιλία) για να φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά.
Ο 27χρονος Μιγκέλ είναι ένας παίκτης που παίζει με μεγάλο πάθος σε κάθε παιχνίδι. Η δύναμη είπαν το κύριο χαρακτηριστικό του εκτός βέβαια από την έφεση του στο σκοράρισμα. Ενας παίκτης που δείχνει να ζει έντονα κάθε ματς και απόδειξη γι’ αυτό αποτελούν οι… 7 κίτρινες που έχει δεχθεί μέχρι τώρα, κάτι που είναι σπάνιο για επιθετικό να δέχεται τόσες κάρτες. Εκτός γηπέδου πάντως ο Μιγκέλ δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, καθώς περιγράφεται ως ένας πιο ήρεμος τύπος, οικογενειάρχης, που δεν έχει σχέση με το πρόσωπο που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο.
Από εκεί και πέρα, δεν είναι κρυφό ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Μιγκέλ δεν θα μπορούσε να μην τραβά τα βλέμματα άλλων ομάδων. Η πληροφόρηση αναφέρει ότι η ΠΑΕ λαμβάνει ήδη μηνύματα ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο επιθετικό… Αυτό δεν διευκρινίζεται αν μεταφράζεται με τη μορφή κάποιας πρότασης που να έχει φτάσει στα γραφεία αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το καλοκαίρι πλέον. Η ουσία είναι ότι ο Μιγκέλ εάν συνεχίσει με τρόπο ανάλογο είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον και ίσως μετά από καιρό να μπορέσει να φέρει πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Μια πρόταση πάντως που ο Πλατανιάς αν ερχόταν αυτή τη στιγμή, δύσκολα φαίνεται πως θα την έκανε αποδεκτή, καθώς ο Μιγκέλ είναι από τις βαρύνουσες μονάδες της ομάδας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους της παίκτες.
Υπενθυμίζεται για το τέλος ότι ο Μιγκέλ ερχόμενος το καλοκαίρι στον Πλατανιά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων και αυτό είναι μια σημαντική κίνηση όπως αποδεικνύεται για το σύλλογο εν όψει της συνέχισης της πορείας των δυο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.