Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Αποκριάτικοι ρυθμοί

xaniotiko karnavali soudaΕορταστικές εκδηλώσεις για τις Απόκριες διοργανώνει και αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Χανίων, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ειδικότερα:

– Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
Στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς: “Χορεύοντας και Ακροβατώντας με φωτιές”. Τσίρκο παράσταση με ζογκλερικά με φωτιές και αποκριάτικους χορούς στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η Φιλαρμονική του Δήμου θα ξεσηκώσει με ρυθμούς σάμπα.
Στις 7:30 μ.μ. στο Νεώριο Μόρο: “Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων”. Πάρτι μικρών και μεγάλων μεταμφιεσμένων με πολλές αποκριάτικες εκπλήξεις.

– Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
Στις 11 π.μ. στην πλατεία 1866: “Μουσικές και ξυλοπόδαροι” Ξυλοπόδαροι θα κάνουν τα μαγικά τους κόλπα με μικρούς και μεγάλους και ο Μάνος Τρυπιάς θα διασκεδάσει τους παραβρισκόμενους με το συγκρότημά του.
Στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό – ενοριακό κέντρο Ζωοδόχου Πηγής Μουρνιών: “Μagicircushow με τον Ζιν Ζιν”

– Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Στη 1 μ.μ. “Το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2018”. Το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει!

– Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Ώρα 11.00 “Κούλουμα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων”.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.