Μουσείο Τυπογραφείας

Αποκριάτικοι ρυθμοί

Εορταστικές εκδηλώσεις για τις Απόκριες διοργανώνει και αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Χανίων, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ειδικότερα:

– Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
Στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς: “Χορεύοντας και Ακροβατώντας με φωτιές”. Τσίρκο παράσταση με ζογκλερικά με φωτιές και αποκριάτικους χορούς στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η Φιλαρμονική του Δήμου θα ξεσηκώσει με ρυθμούς σάμπα.
Στις 7:30 μ.μ. στο Νεώριο Μόρο: “Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων”. Πάρτι μικρών και μεγάλων μεταμφιεσμένων με πολλές αποκριάτικες εκπλήξεις.

– Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
Στις 11 π.μ. στην πλατεία 1866: “Μουσικές και ξυλοπόδαροι” Ξυλοπόδαροι θα κάνουν τα μαγικά τους κόλπα με μικρούς και μεγάλους και ο Μάνος Τρυπιάς θα διασκεδάσει τους παραβρισκόμενους με το συγκρότημά του.
Στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό – ενοριακό κέντρο Ζωοδόχου Πηγής Μουρνιών: “Μagicircushow με τον Ζιν Ζιν”

– Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Στη 1 μ.μ. “Το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2018”. Το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει!

– Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Ώρα 11.00 “Κούλουμα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.