Μουσείο Τυπογραφείας

Αποκλεισμένοι στο σπίτι τους!

perivoliaΤην ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν κάθε φορά που διεξάγεται αγώνας στο γήπεδο Περιβολίων περιγράφουν τρεις οικογένειες με 9 μέλη, μεταξύ των οποίων και μία 90χρονη, ένας καρδιοπαθής και δύο μικρά παιδιά.
«Κάθε φορά που έχει αγώνα στο γήπεδο των Περιβολιων, οι φίλαθλοι με περίσσια ευκολία μας κλείνουν το δρόμο που οδηγεί στα σπίτια μας παρκάροντας όπου βολεύονται», αναφέρουν σε επιστολή που κοινοποιούν στα “Χ.ν.”.
Προσθέτουν δε ότι ένας εκ των κατοίκων είναι αυτοκινητιστής (κάτοχος φορτηγού Δ.Χ.) και ένας άλλος ιδιοκτήτης λεωφορείου. Κάθε φορά που έχει αγώνα, αδυνατούν να πάνε για δουλειά καθώς τα οχήματά τους είναι αποκλεισμένα, παρά τα συνεχή παράπονά τους προς την τροχαία ή τον Δήμο.
Οι ίδιοι διερωτώνται: «Τι θα γίνει αν κάποια φορά χρειαστεί να πάμε στο γιατρό; Αν στα σπίτια μας προκύψει ένα έκτακτο περιστατικό που χρήζει παρουσία ασθενοφόρου ίσως;»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.