Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ

Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Ακρωτηρίου τη Δευτέρα

2Μέχρι τη Δευτέρα θα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία επί της οδού Ακρωτηρίου καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί εξολοκλήρου ή στο μεγαλύτερο βαθμό οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Αντώνη Σχετάκη πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο που γίνονται οι εργασίας (στο ύψος που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και για τα επόμενο 500 μ. προς το Ακρωτήρι).

Όπως τόνισε ο κ. Βάμβουκας το έργο γίνεται σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΧ προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες του οδικού δικτύου. «Αποφασίσαμε να επέμβει η ΔΕΥΑΧ για μισό περίπου χιλιόμετρο διότι η κατάσταση στο σημείο αυτό είναι επικίνδυνη, πέρα από τις φθορές που έχουν τα οχήματα», δήλωσε ο κ. Βάμβουκας.
Ερωτηθείς για τα παράπονα που διατύπωσαν σε δημοσιογράφους καταστηματάρχες της περιοχής διότι δεν είχαν ενημερωθεί για τις εργασίες ο δήμαρχος Χανίων απάντησε: «Όταν γίνεται έργο θα πρέπει όλοι να χαίρονται και οι μικρές οχλήσεις δεν θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο στενοχώριας. Μάλιστα κανονικά για το έργο αυτό ο χρόνος εκτέλεσης ήταν 4-5 ημέρες και τον έχουμε συντμήσει μέσα στο σαββατοκύριακο αφού ο εργολάβος δέχθηκε να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τελειώσει χωρίς ενοχλήσεις ιδιαίτερες αυτό το σημαντικό τμήμα. Τη Δευτέρα θέλω να προαναγγείλω ότι ο δρόμος θα είναι ελεύθερος σε κυκλοφορία».

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Αντώνης Σχετάκης τόνισε ότι το έργο εκτελείται στο πλαίσιο μιας εργολαβίας της ΔΕΥΑΧ για αποκατάσταση τομών σε δρόμους της πόλης που «τρέχουν» ή έχουν γίνει στο παρελθόν έργα της ΔΕΥΑΧ. Σημείωσε δε ότι η συγκεκριμένη εργολαβία θα συνεχιστεί και το 2018 ενώ θα ακολουθήσει και μια ακόμα μεγάλη εργολαβία αποκατάστασης ασφαλτικών. «Από εκεί και πέρα έργο χωρίς όχληση δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά στον πλανήτη. Ωστόσο, η όχληση δεν είναι αυτή που παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ορισμένους… Ο δρόμος θα κλείνει για κάποιες ώρες κι αν όλα πάνε καλά -που όλα θα πάνε καλά- μπορεί την Κυριακή το βράδυ να έχουμε τελειώσει και να έχουμε φύγει. Το ό,τι η άδεια της τροχαίας λέει για 4 ημέρες δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο χρόνος εκτέλεσης του έργου. Η άδεια δίνεται για το απρόβλεπτο και για το οτιδήποτε μπορεί να προκύψει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.