Μουσείο Τυπογραφείας

Από Σεπτέμβρη τα σπουδαία

mitsotakisΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ για τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος που κατά τα φαινόμενα, θα ξεκινήσει με τους θεσμούς στις αρχές Σεπτέμβρη, είναι ο ικανός και αναγκαίος δημοσιονομικός χώρος που ψάχνει εναγωνίως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να μπορέσει να κάνει μια πιο αντιγραφειοκρατική πολιτική που θα είναι ταυτόχρονα και ελκυστική στις επενδύσεις.

Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είπε την αλήθεια. Υποσχέθηκε ότι θα θέσει το θέμα στο ανώτερο επίπεδο, για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον χώρο. Και η διατήρηση του αφορολόγητου ορίου, θα τεθεί εκ νέου σε διαβούλευση με τους Ευρωπαίους εταίρους, αφού εάν δεν επιτευχθούν οι προβλεπόμενοι στόχοι ίσως οι θεσμοί ζητήσουν ισοδύναμα μέτρα για τη διατήρηση του αφορολόγητου.

ΕΠΕΙΔΗ μεσολάβησαν Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί απαντούσαν με την “επιείκεια της σιωπής” στην ορθά διατυπωμένη ελληνική θέση.

ΘΥΜΙΖΩ ότι τόσο η διατήρηση του αφορολόγητου, όσο και η μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι εθνικοί στόχοι, που συμπεριλαμβάνονται στις κεντρικές διακηρύξεις τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.