Μουσείο Τυπογραφείας

Από χρόνο σε χρόνο ευχόμαστε: «Αφήνουμε πίσω το παρελθόν και υποδεχόμαστε το μέλλον»

Κύριε διευθυντά
Δεκέμβρης 2018 – Γενάρης 2019, τέλος και αρχή χρόνων διανύουμε. Απολογισμό για το χρόνο που πέρασε και προγραμματισμό για τον χρόνο που έρχεται, καλούμαστε να κάνουμε.
Στον απολογισμό αξιολογούμε τα συμβάντα, που μας άφησαν τη σφραγίδα τους στη διαδρομή του χρόνου. Στον προγραμματισμό οραματιζόμαστε ελπιδοφόρα διαδρομή προς το καλύτερο. Από τον απολογισμό να πάρουμε διδάγματα. Στον προγραμματισμό καλούμαστε με ανθεκτικά αξιακά υλικά να χτίζουμε το μέλλον μας, να δρούμε ελπιδοφόρα στα επιθυμητά με εφικτά τα θέλουμε και αποδεκτά τα πρέπει.
Ο εμπλουτισμός γνώσεων να οικοδομεί την αντικειμενικότητα των διαβλέψεων και να προάγει τον σεβασμό των διαφορετικών διαλογισμών σε σκέψεις, απόψεις και μεθοδεύσεις για επίτευξη στόχων. Οι εμπλεκόμενοι σε κοινωνικά, πολιτικά δρώμενα να ενεργούν με εφοδιασμένη την επίγνωση γνώσεων σε επιμέρους χαρίσματα. Να αναζητούν και να προσδιορίζουν αυτά που θα τους προάγουν υπηρετώντας τα.
Το 2019, χρόνος πολλαπλών εκλογών, με προσδιορισμένες ημερομηνίες για ευρωβουλευτές και αυτοδιοικητικούς άρχοντες, περιφερειάρχες, δημάρχους και συμβούλους, ό,τι καλύτερο ανθρώπινο να δούμε από ενδιαφέρον υποψηφίων για να μπορούμε να επιλέγουμε τους ικανότερους και τους χρηστότερους να μας εκπροσωπούν. Οι ευχές μας, να φωτογραφίζουν τα εφικτά επιθυμητά.
Εορταστικά: Διασφαλίζοντας τα προαπαιτούμενα.
Κοινωνικά: Με λιγότερο πόνο οι οικονομικά και αξιακά αδύναμοι με απομακρυσμένη την πρόκληση αυτών που πιστεύουν ότι ανήκουν στην κοινωνική ελίτ. Με γνώσεις και επίγνωση οι πολιτικοποιημένοι να πορεύονται.
Ανθρωπιστικά: Οχι μόνο για εμάς αλλά και για το διπλανό μας να φροντίζουμε…

1 σχολιο

  • [Πατσουράκης Μιχάλης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ο κύριος Παντελής συνεχίζει ακούραστος τον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κόσμο!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.