Μουσείο Τυπογραφείας

Απεργούν μέχρι 21 Οκτωβρίου οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από 14/10/2016 έως 21/10/2016, «με δράση την αποχή από την διενέργεια των εκτιμήσεων, έχοντας ως αίτημα την εξαίρεση του ΕΛ.Γ.Α. από τις διατάξεις του Ν.4336/2015, που αφορούν στις μετακινήσεις εντός και εκτός έδρας», προκήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΕΛΓΑ.

Με νέα τους ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι καταφέρονται ενάντια στους χειρισμούς της διοίκησης του ΕΛΓΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σε συνέχεια του από 7/10/206 δελτίου τύπου του Π.Σ.Ε. ΕΛ.Γ.Α, καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Οργανισμού για υπονόμευση του θεσμικού ρόλου του ΕΛ.Γ.Α., για ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα επίλυσης θεμάτων των εργαζομένων και θωράκισης του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και για μεταβίβαση των ευθυνών της στους εργαζόμενους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει επανειλημμένα αναδείξει τους κινδύνους και τα ιδιωτικά συμφέροντα που καραδοκούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη και τις αδυναμίες του ΥΠΑΑΤ και της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α., με σκοπό την άλωση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. με το υπ΄αρίθμ. 704/11-10-2016 σχετικό έγγραφό της, από τη μια εμφανίζεται ότι αγωνιά για τους εργαζόμενους και το μέλλον του Οργανισμού και από την άλλη, επικαλούμενη  το κανονιστικό πλαίσιο, απειλεί και εκφοβίζει τους εργαζόμενους.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους τους εργαζόμενους τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. τόσο στα Μ.Μ.Ε. (Κρήτη κ.λ.π.) όσο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου (συνάντηση αρχές Σεπτεμβρίου) περί επίλυσης του ζητήματος των μετακινήσεων εντός του Σεπτεμβρίου!!

Αλήθεια κύριοι τις συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πότε επιτέλους θα απαντήσετε, όπως είχατε δεσμευτεί, για την θέση σας στην τροπολογία, που με διακομματική συναίνεση προωθείται προς ψήφιση στην Βουλή;;

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε. ΕΛ.Γ.Α., μετά την εκβιαστική στάση της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. και κατ΄εφαρμογή των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής  Συνέλευσης, προκηρύσσει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από 14/10/2016 έως 21/10/2016, με δράση την αποχή από την διενέργεια των εκτιμήσεων, έχοντας ως αίτημα την εξαίρεση του ΕΛ.Γ.Α. από τις διατάξεις του Ν.4336/2015, που αφορούν στις μετακινήσεις εντός και εκτός έδρας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους να μετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις κινητοποιήσεις, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Δ.Σ. Συλλόγου  καθώς και τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

1 σχολιο

  • [Κωνσταντινος] ~ ~ ~ Απάντηση

    Οι εκτιμητές κοροϊδεύουν, δεν δουλεύουν.
    70-80% ζημιές τις παρουσιάζουν 25%, ακόμη και να δεχτώ ότι για μια καταστροφή του Ιουνίου φταίει ο ΕΛΓΑ που έρχονται τέλη Νοεμβρίου!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.