Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση σε δημοσίευμα

Κύριε διευθυντά.
στο φύλλο της εφημερίδας σας της 11 -6-2019 καταχωρήσατε επιστολή του κ. Ανθούση Δημητρίου στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκτελούνταν δρομολόγια στα χωριά Καράνου – Ορθούνι κ.λπ.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να λάβει γνώση το επιβατικό κοινό, σας γνωρίζουμε ότι, μετά τη θεομηνία της 25-2-2019 διακόπηκε η συγκοινωνία λόγω καταστροφής μέρους του οδικού δικτύου στη διαδρομή Λάκκοι – Ορθούνι – Καράνου.
Μετά από μεγάλες προσπάθειες του Δήμου Πλατανιά, της Περιφέρειας και του ΚΤΕΛ αποκαταστάθηκε, μερικώς, ο δρόμος και η βατότητα για μικρό λεωφορείο και παρά τις δυσχέρειες αμέσως το ΚΤΕΛ προμηθεύτηκε και δρομολόγησε από 12-3-2019 δύο (2) μικρά λεωφορεία τα οποία έκτοτε εκτελούν το τακτικό δρομολόγιο και εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε ότι στο facebook ο κύριος Ανθούσης καταχώρισε δήλωση του, με την οποία ισχυρίζεται ότι μετά την πρόσφατη αναφορά – ερώτηση του της 11 – 6 – 2019, δρομολογήθηκαν λεωφορεία, η οποία δήλωση του είναι ατυχής δεδομένου ότι η συγκοινωνία έχει αποκατασταθεί από 12-3-2019 όπως αναφέρουμε παραπάνω.
Θέλουμε να παρακαλέσουμε να γίνει σεβαστή η αλήθεια και η προσπάθεια των φορέων στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού – Δήμου Πλατανιά, Περιφέρειας Κρήτης, ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. διά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της θεομηνίας αυτής.
Για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού παρακαλούμε η παρούσα ανακοίνωση και δήλωσή μας να καταχωριθεί στο φύλλο της εφημερίδας σας, στην ίδια θέση και στο ίδιο φύλλο που δημοσιεύθηκαν τα παραπάνω.
Χανιά, 12-6-2019
Ο πρόεδρος και και δ/νων σύμβουλος
ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.