Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση με αιχμές του Δημάρχου Χανίων στις δηλώσεις Αγγελάκη

Απάντηση στην δήλωση της πρώην προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Ν. Αγγελάκη σχετικά με τα οικονομικά της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.
Αναλυτικότερα ο κ. Βάμβουκας αναφέρει: «Φαίνεται ότι στην κα Αγγελάκη δεν άρεσε η τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την τακτοποίηση των οικονομικών της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.
Η αναφορά μου ότι, επί δικής της θητείας ανάμεσα στ’ άλλα, ξεχάστηκε από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ να ζητηθεί το ποσό των 103.297,57 ευρώ που εδικαιούτο από το ΕΣΠΑ και το βρήκαν οι ορκωτοί, είχε σαν αποτέλεσμα η κα Αγγελάκη να αντιδράσει πετώντας λάσπη και θολώνοντας τα νερά με αστήρικτες κατηγορίες ενώ θα ήταν καλύτερα να μας πει αν επιθυμεί να μπει τάξη ή όχι στην επιχείρηση.
Ας κάνει λίγη υπομονή, ολοκληρώνεται η έκθεση των ορκωτών. Θα δοθούν οι απαντήσεις στους ενδιαφερόμενους και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.