Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση αντιδημάρχου στην αντιπολίτευση του Δήμου Κισσάμου

Κύριε διευθυντά,
μία από τις αρχές της δημοτικής μας ομάδας, που θεωρούμε ότι είναι βασικός πυλώνας κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου μας και που πρέπει να τηρείται, είναι ο αναπόσπαστος καθημερινός αγώνας μας, ώστε στο τέλος της 4ετίας να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον Δήμο μας. Πέρα από ένα καλό αποτέλεσμα όμως, επιθυμούμε και οφείλουμε να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις και να διατηρήσουμε το αίσθημα ηρεμίας και εμπιστοσύνης στους πολίτες.
Αντίθετα η Μείζον Αντιπολίτευση δεν πράττει το ίδιο και πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην επιστολή και το Υ.Γ. για το 12ο θέμα της συνεδρίασης δια περιφοράς του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την 26η Μαΐου 2020, σχετικά με τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων. Οπως αναφέρει ο τέως δήμαρχος, Θοδωρής Σταθάκης, στην επιστολή του, στο τέλος του 2018 είχε υποβληθεί μελέτη για τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων, η οποία αξιολογήθηκε προτελευταία, με την χειρότερη βαθμολογία, λόγω έλλειψης στοιχείων και της αποστολής των δικαιολογητικών, τα οποία ήταν αδικαιολογήτως λανθασμένα.
Η Δημοτική Αρχή, κρίνοντας απαραίτητο τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων, ξεκινά μία νέα προσπάθεια, με μεθοδευμένα βήματα, βασισμένη σε σωστούς συνεργάτες.
Ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θα έχει τον θετικότερο αντίκτυπο για τον Δήμο μας.
Ο εισηγητής του θέματος
αντιδήμαρχος Κισσάμου
Σπυρίδων Μαυροδημητράκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.