Μουσείο Τυπογραφείας

Αντζελίνα Τζολί: Από την Μεγάλη Οθόνη στην πολιτική;

C0143CFC05F8F90D2D8110C615713123Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται πιθανόν να υποδυθεί έναν νέο ρόλο, αυτόν της πολιτικού.
Σύμφωνα με το BBC, η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το σκέφτεται. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου Today, η Τζολί είπε ότι πριν από 20 χρόνια θα απέρριπτε την ιδέα αλλά τώρα θα δραστηριοποιούνταν σε όποιον χώρο θεωρούνταν απαραίτητη.

Η Τζολί, η οποία είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, είναι ακτιβίστρια σε πολλούς τομείς: από το προσφυγικό ως την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και την προστασία της φύσης.
Στη συνέντευξή της την Παρασκευή στην εκπομπή του Τζάστιν Γουέμπ συζήτησε για μια σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους και για την αμερικανική πολιτική, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την σεξουαλική βία και την παγκόσμια προσφυγική κρίση.

Ερωτηθείσα αν σκέφτεται μελλοντικά να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, η Τζολί απάντησε: “Αν με ρωτάγατε πριν από 20 χρόνια, θα γέλαγα…Πάντα λέω ότι θα πάω εκεί που με χρειάζονται. Δεν ξέρω αν ταιριάζω στον χώρο της πολιτικής…αλλά πάλι θα αστειευόμουν αν έλεγα ότι δεν έχω κρυμμένα μυστικά”.

“Επίσης είμαι ικανή να συνεργαστώ με κυβερνήσεις και με στρατιωτικούς και επομένως είμαι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση του να μπορώ να κάνω πολλά”.

Όταν ο Τζάστιν Γουέμπ ρώτησε αν αυτό σημαίνει πως το όνομά της θα μπορούσε να βρίσκεται στη λίστα με τους 30-40 υποψήφιους των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος, δεν απάντησε αρνητικά αλλά αρκέστηκε να πει “σας ευχαριστώ”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.