Μουσείο Τυπογραφείας

Αντιπλημμυρικά έργα από την Αντιπεριφέρεια

SYANNTHSHMέχρι το τέλος του Νοέμβρη η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα προχωρήσει στον καθαρισμό του “Τυφλού” ποταμού στο Δραπανιά Κισάμου προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Aυτό δεσμεύτηκε σε τοπικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής που τον επισκέφθηκαν χθες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Αποστόλης Βουλγαράκης. Οι κάτοικοι είχαν βρεθεί στην Περιφερειακή Ενότητα και πριν από δύο μήνες, στις αρχές Σεπτεμβρίου ζητώντας και πάλι τον καθαρισμό του ποταμού πριν τις πρώτες βροχές κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει. «Στους τοπικούς, στους κατοίκους δεσμεύτηκα ότι η πρώτη εργασία που θα εκτελέσουμε με την εργολαβία για τα αντιπλημμυρικά θα είναι ο καθαρισμός του ποταμού» ανάφερε ο κ. Βουλγαράκης στα “Χ.Ν.” συμπληρώνοντας πως «τον “Τυφλό” ποταμό τον είχαμε καθαρίσει σε απόσταση 1 χλμ. από την παλιά εθνική προς τα Νότια γιατί υπήρχαν πλημμυρικά φαινόμενα εκεί τα προηγούμενα χρόνια. Έχει μείνει ένα κομμάτι 300 μέτρα μέχρι τις εκβολές του ποταμού. Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους ότι η πρώτη εργολαβία που θα αρχίσουμε να εκτελούμε για τα αντιπλημμυρικά θα είναι εκεί. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες που θα υπογραφεί μια σύμβαση με τους εργολάβους θα στείλουμε τα μηχανήματα. Δεν είναι πολύ δουλειά και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε μέχρι τότε να μην έχουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.