Μουσείο Τυπογραφείας

Αντιπαραθέσεις για το Μαρκοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Αντιπαραθέσεις γύρω από το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, επικράτησαν στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας, δέχθηκε κριτική από το σύνολο της αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς του όσον αφορά το Στρατόπεδο.

Η κα Νάνσυ Αγγελάκη (παράταξη Σκουλάκη) καταλόγισε “διγλωσσία” στον κ. Βάμβουκα σχετικά με το θέμα ενώ από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σαρρής ( παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών”) αλλά και ο κ. Γ. Σχοινοπλοκάκης (παράταξη “Χανιά 100/5”) ζήτησαν να παρουσιαστεί το προσχέδιο αξιοποίησης του Στρατοπέδου.

« Μήπως υπάρχει χρήση για συνεδριακό κέντρο; Για εγκαταστάσεις εμπορικών εκθέσεων; Για μεγάλο πάρκινγκ;» ρώτησε ο κ. Σαρρής με τον δήμαρχο Χανίων να απαντά πως όταν το προσχέδιο λάβει οριστική μορφή τότε θα δημοσιοποιηθεί, διαβεβαιώνοντας ότι είναι εναρμονισμένο με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Παπαντωνάκης (Λαϊκή Συσπείρωση) έθεσε ερωτήματα για την πολεοδόμηση του χώρου.
Νωρίτερα, ο κ. Άρης Παπαδογιάννης (παράταξη “Χανιά 100/5”) επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή για μη αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων δημοτικών κτηρίων όπως το παλιό ψυχιατρείο, για απουσία σχεδιασμού όσον αφορά τον τουρισμό κ.α

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.