Μουσείο Τυπογραφείας

«Ανταμείφθηκε ο Τρέκο»

¡‘—œÃ«‘œ” –≈…—¡…¡ - –¡À¡…œ◊Ÿ—¡ (√ ≈»Õ… « 2018-2019)Για τη Γερμανία αναχώρησε ο Δημήτρης Τρέκο, ένας ποδοσφαιριστής που κατέφθασε το καλοκαίρι για λογαριασμό της Παλαιόχωρας παίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Γ’ Εθνική και λίγους μήνες μετά κατάφερε ν’ αναγκάσει μια γερμανική ομάδα, από την 5η κατηγορία, να ενδιαφερθεί και να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί του. Η ομάδα αυτή είναι συγκεκριμένα η Μπέκουμερ (Beckumer SV).
Ο Τρέκο χαιρέτησε προχθές τους συμπαίκτες του, ενώ σε δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του γραφείου που ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην γερμανική ομάδα, τόνισε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δοκιμάσω να παίξω ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε έναν σύλλογο που είναι τόσο ιστορικός και με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο σε αυτήν τη χώρα. Το ότι ο μάνατζερ μου, Σπύρος Μαραθωνίτης, έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας αυτής είναι πολύ σημαντικό για μένα και τον ευχαριστώ που με επέλεξε να με πάρει στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και την ομάδα της Παλαιόχωρας για όλα αυτά που έκανε για μένα και βέβαια τον προπονητή μου, κ. Θέμελη για την βοήθεια του και για όσα έμαθα μαζί του που με βοήθησαν πάρα πολύ. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα θα την παρακολουθώ από τη Γερμανία εντατικά».
Οπως τονίζουν στην Παλαιόχωρα, ο Τρέκο ανταμείφθηκε για τη δουλειά που κατέβαλε καθημερινά στις προπονήσεις, δείχνοντας επίσης ένα καλό πρόσωπο όποτε χρησιμοποιήθηκε. Μένει να φανεί πώς θα τα πάει στη Γερμανία και όπου εκτός του ποδοσφαίρου, θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.