Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Ανυπομονούν για τη “νέα” Τζανακάκη

ΓΕΝΙΚΗΤη νέα εικόνα του οδοστρώματος ανυπομονούν να δουν κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και περαστικοί, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες σε έναν από τους πιο κεντρικούς αλλά και πιο κατεστραμμένους δρόμους της πόλης.

Τα “Χ.ν.” συνομίλησαν χθες με πολίτες στον δρόμο αυτό, με τους περισσότερους να επισημαίνουν ότι το έργο έπρεπε να γίνει και καθυστέρησε αρκετά.

1
Γιώργος Χατζάκης: «Είμαι κάτοικος της περιοχής και νομίζω ότι ήταν έναν έργο το οποίο έπρεπε να είχε γίνει από καιρό γιατί θεωρώ πως η οδός Τζανακάκη είναι ο καθρέπτης της πόλεως, είναι είσοδος και για εμάς και για τον κάθε επισκέπτη που έρχεται, είναι η πρώτη εικόνα της πόλης μας».

2
Μανώλης Περάκης: « Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήταν ευκαιρία να γίνει αφού τώρα μπήκε και η καλωδίωση αυτή διότι είναι κέντρο της πόλης και ήταν απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου».

3

Παναγιώτης Στρίκος: «Το έργο ήταν απαραίτητο να γίνει γιατί είχαν προκληθεί  μεγάλες καταστροφές τον Χειμώνα, ήταν πολλές οι λακκούβες και η όλη ανακατασκευή της οδού ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη, ήταν επιβεβλημένη».

4

Αντώνης Ορφανουδάκης: «Αυτό που κάνουν είναι καλό, τα έργα είναι καλά».

5
Κώστας Πριστούλης: «Έπρεπε να φτιαχτεί ο δρόμος γιατί είχε πολλά προβλήματα οπότε πολύ καλά κάνουν και τον φτιάχνουν».

6

Γιάννης Βάνο: «Hθελε φτιάξιμο ο δρόμος και τώρα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά».

7

Εργαζόμενοι σε κατάστημα, οι Απόστολος Παπουτσής και Θάνος Μαυρομιχελάκης επισημαίνουν: «Ο δρόμος έπρεπε να είχε φτιαχτεί εδώ και πολύ καιρό, είναι ο κεντρικότερος δρόμος των Χανίων, είναι μια από τις κεντρικούς εισόδους στην πόλη μας. Αργήσανε αλλά τον φτιάχνουνε. Περνούσες από εδώ με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο και ήθελες καινούργια ανάρτηση από τις λακκούβες που υπήρχαν».

8
Μανώλης Κονταξάκης: «Εγώ πιστεύω ότι είναι προεκλογικά αυτές οι ενέργειες αλλά ακόμα και έτσι καλό είναι».

9
Αντώνης Βαλής: « Ήταν αναγκαίο να φτιαχτεί ο δρόμος επειδή είχε πολλές λακκούβες και είναι πολύ καλό και πολύ σημαντικό που φτιάχνεται τώρα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.