Μουσείο Τυπογραφείας

ΔΙΑΦΩΝΙΑ Σ.Η.Π.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

«Με ανοιχτές εφημερίδες θα ακουστεί η φωνή της Περιφέρειας»

newspaper1Να ακουστεί η φωνή της περιφέρειας μέσα από ανοιχτές εφημερίδες, ζητά ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την 24ωρη απεργία που ανακοινώθηκε ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση σήμερα το πρωί από δημοσιογραφικές ενώσεις.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Σ.Η.Π.Ε. αναφέρει:
«Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων διατυπώνει την πάγια θέση του ότι παλεύει για να διατηρηθεί δυνατή η φωνή της ελληνικής περιφερειακής εφημερίδας και θεωρεί μοναδικό πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο την προώθηση όλων των ενεργειών και θέσεων μέσα από ανοιχτές, πολυφωνικές και αξιόπιστες εφημερίδες.
Η εξαγγελθείσα απεργία, πέρα από τον αιφνιδιαστικό χαρακτήρα της, δε μας βρίσκει σύμφωνους γιατί αποδυναμώνει τη φωνή και τις μάχες που δίνονται για την επιβίωση του Περιφερειακού Τύπου, των ίδιων των εφημερίδων και όλων των εργαζομένων σε αυτές.
Είναι ανάγκη, ειδικά σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή, ο ελληνικός περιφερειακός Τύπος να διατηρήσει το σύνολο της δυναμικότητάς του για να διεκδικήσει επιτακτικά τη βιωσιμότητα και τους καλύτερους δυνατούς όρους λειτουργίας του».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.