Μουσείο Τυπογραφείας

Αναβολή στην εφαρμογή της νέας διαγράμμισης στο ενετικό λιμάνι ζήτησε ο Μ. Βολουδάκης

«Τα μαγαζιά στο λιμάνι στα Χανιά είναι αδύνατον να επιβιώσουν αν εφαρμοσθούν ταυτόχρονα οι νέες γραμμές χωροθέτησης που επιβάλλει σχετική απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και τα νέα μέτρα που λαμβάνονται για εστιατόρια και καφέ λόγω της πανδημίας» αναφέρει σε παρέμβασή του ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης ενώ επισημαίνει πώς «εχω ήδη ζητήσει από το Γενικό Γραμματέα του Υπ.Πολιτισμού κ.Διδασκάλου να αναβληθεί η εφαρμογή της νέας διαγράμμισης. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνει χωρίς να επιστρέψουμε στην προηγούμενη απόφαση του ΚΑΣ που θα έδινε ακόμη λιγότερο χώρο, όπως ορθώς μου επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης»

«Σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, θα έχει συνεργασία με τον Πρωθυπουργό και την ΚΕΔΕ για να εξετασθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης μεγαλύτερου δημόσιου χώρου στα μαγαζιά της εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Του ζήτησα να λάβει υπ’όψιν του την ιδιαιτερότητα αυτή των Χανίων (παλιό λιμάνι – διαγραμμίσεις ΚΑΣ) στο σχεδιασμό της βέλτιστης νομοθετικής λύσης. Θα έχουμε νεότερα αργότερα σήμερα» καταλήγει ο κ. Βολουδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.