Μουσείο Τυπογραφείας

Αναβιώνει αύριο στα Χανιά η υπόθεση του Στέλιου Αλεξανδρόπουλου

IMG_4111 (1) copyΣτο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων αναβιώνει αύριο η υπόθεση του Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Στέλιου Αλεξανδρόπουλου.
Συγκεκριμέντα, θα δικαστεί η αγωγή αποζημίωσης λόγω ψυχικής οδύνης που έχει ασκήσει κατά του Πανεπιστημίου Κρήτης η οικογένεια του αείμνηστου καθηγητή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 Μαίου του 2006 από καρδιακή προσβολή στο γραφείο του, μετά από μια θυελλώδη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, κατά την οποία δεν του είχε επιτραπεί να μιλήσει .
Ο Αλεξανδρόπουλος ήθελε να τοποθετηθεί για την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί αφού – μεταξύ άλλων- κατήγγειλε φαινόμενα νεποτισμού στην επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο θάνατος του Αλεξανδρόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τη φοιτητική – μη κομματική νεολαία του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.