Μουσείο Τυπογραφείας

Αναστάτωση στην παλιά πόλη τα ξημερώματα από μεθυσμένους νεαρούς

Μεθυσμένοι, σε έξαλλη κατάσταση και φωνάζοντας…οπαδικά συνθήματα μια ομάδα πέντε νεαρών επισκεπτών προερχόμενοι από την Αθήνα αναστάτωσαν την παλιά πόλη των Χανίων τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, επιτέθηκαν σρ πολίτες, τραυματίζοντάς τους.
«Ήταν μια ομάδα 5 νεαρών που ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένοι και άρχισαν να σπρώχνουν τον κόσμο, να κάνουν τσαμπουκάδες από τις 12.30 στην πλατεία Συντριβανίου. Προσπάθησαν κάποιοι να τους πουν δυό λόγια για να ηρεμήσουν αλλά ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Στη συνέχεια πήγαν πίσω από το Γυαλί Τζαμί που έκαναν πάλι τα ίδια πάλι με τον κόσμο σπρώχνοντας, βρίζοντας χωρίς λόγο. Κατά τις 2 πήγαν σε κάποιο μπαρ την Επιμενίδου όπου και πάλι έκαναν φασαρία! Ηλθε η αστυνομία και συνέλαβε τρεις από αυτούς » είπε στα “Χ.Ν.” επαγγελματίας στο Ενετικό Λιμάνι που είδε από κοντά τη δράση των νεαρών.

Στη συνέχεια, προκάλεσαν επεισόδια με επιθέσεις σε ντόπιους και τουρίστες. Οι τρεις από τος πέντε νεαρούς κρατήθηκαν στα κρατητήρια και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να τους απευθύνει κατηγορίες.

2 Σχόλια

  • [Coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πιο έντονη αστυνόμευση σε όλο τον Νόμο Χανίων κ σε αστικές περιοχες καθώς υπαρχουν αυξητικές τάσεις στην εγκληματικότητα κ σε περιοχες υπαίθρου καθώς υπάρχουν κ εκεί περιπτωσεις κλοπών κ καταστροφών σε καλλιέργειες…..οπως ένα παράδειγμα είναι χωριά του Αποκορωνα!!!!!!!!!!

  • [Νίκος] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΣάΒβατο βράδυ κ η αστυνομία αντί να είναι επί ποδός ν μαζέψει τ καλόπαιδα, ήταν άφαντη, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της “ασφαλούς” μας πόλης..
    Τ λόγια περιττά..

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.