Μουσείο Τυπογραφείας

Ανάπτυξη και φύση…

«Διακόσιες φωτογραφίες έχει το Λεύκωμα του Δήμου Πλατανιά. Καταπληκτικές με απίστευτα τοπία. Γιατί δεν βάλατε σε αυτό μια φωτογραφία με τεράστια, πολυτελή  ξενοδοχεία, γιγάντια μπαρ, όλα αυτά που λένε “αναπτυξιακά έργα”; Ούτε μια! Γιατί; Γιατί δεν είναι αυτό που μας λείπει! Γιατί όλοι θέλουμε τη φύση, λέμε να αποδράσουμε στη φύση λες και είμαστε φυλακισμένοι» είπε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Πλατανιά ο κ. Πέτρος Λυμπεράκης.
Συμπληρώνοντας πως ο σύγχρονος πολιτισμός και αιώνες θρησκευτικών και πολιτιστικών παραδόσεων έχουν καλλιεργήσει στον άνθρωπο μια αλαζονεία, ότι είναι κυρίαρχος της φύσης.
«Να μην φάμε το μήλο που μας προσφέρουν οι τεχνοκράτες που μετράνε μόνο με λεφτά, για να μην εκπέσουμε σαν τους πρωτόπλαστους από τον παράδεισο αυτόν. Να τον απολαύσουμε και να φροντίσουμε να τον απολαύσουν και τα παιδιά μας.
Η επένδυση στο περιβάλλον είναι η ασφαλέστερη εγγύηση τόσο για τα παραπάνω όσο και για το οικονομικό μας μέλλον» τόνισε ο κ. Λυμπεράκης. Ο ομιλητής χειροκροτήθηκε θερμά, το ζήτημα είναι αν θα εισακουστεί…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.