Μουσείο Τυπογραφείας

Ανανεώθηκε το πάρκινγκ “Ερμής”

3Πλήρως ανακαινισμένος είναι πλέον ο χώρος του πάρκινγκ “Ερμής” στο υπόγειο του ομώνυμου Εμπορικού Κέντρου στην οδό Μπουνιαλή.
Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης και ειδικότερα ο ιδιοκτήτης, Γιώργος Παπαματθαίου, σημειώνει ότι  «ανανεώσαμε το χώρο μας ο οποίος λειτουργεί τα τελευταία 14 χρόνια στο κέντρο των Χανίων. Το πάρκινγκ “Ερμής” είναι το πιο παλιό και κεντρικό που λειτουργεί στην πόλη μας».
Εκτός της στάθμευσης, το πάρκινγκ “Ερμής” παρέχει και άλλες υπηρεσίες, όπως τη φροντίδα του αυτοκινήτου και ειδικότερα το πλύσιμο. «Παρέχουμε υπηρεσίες, όπως το εξειδικευμένο πλύσιμο, με πιστοποιημένα υλικά που περιλαμβάνουν τις καλύτερες προδιαγραφές. Επιλέγοντας κάποιος το πλύσιμο του αυτοκινήτου του, δίνουμε τη δυνατότητα του δωρεάν πάρκινγκ όσες ώρες κι αν το αφήσει στο χώρο μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια μας προτιμά και μας εμπιστεύεται και γι’ αυτό έχουμε και ειδικές προσφορές τόσο για τη στάθμευση όσο και για το πλυντήριο», καταλήγει ο κ. Παπαματθαίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.