Μουσείο Τυπογραφείας

Αναμενόμενο

Αναμενόμενη η χθεσινή απόφαση του Eurogroup για το “πάγωμα” της εκταμίευσης της δόσης του ενός δισ. προς την Ελλάδα από το Eurogroup, καθώς το “αγκάθι” για το νέο πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, παραμένει σε εκκρεμότητα.
Ετσι, δεν πέσαμε από τα “σύννεφα”, περιμένοντας τώρα τον Απρίλιο, που αλλοίμονο αν δεν έχει βρεθεί λύση… στο θέμα αυτό και όλα τ’ άλλα (λιγνιτικές μονάδες κ.λπ.).
Και μπορεί, χθες, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να κατέγραψαν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην Ελλάδα όσον αφορά κάποιες μεταρρυθμίσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πιέσεις για ταχύτερη υλοποίηση θα σταματήσουν.
Αλλωστε μην ξεχνούμε και την έκθεση προόδου και αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από την Κομισιόν, όπου οι επισημάνσεις και οι συστάσεις ήταν σαφείς.
Οι Βρυξέλλες και οι λοιποί, δεν αφήνουν έτσι εύκολα την Ελλάδα… Η μεταμνημονιακή εποπτεία καλά θα κρατεί και ειδικά αφού είναι ενισχυμένη… τι άλλο άραγε να περιμένουμε από τις επόμενες αξιολογήσεις;
Η έξοδος στις αγορές, μπορεί να αποτελεί μία επιτυχία, δεν είναι όμως από μόνη της αρκετή. Χρειάζονται πολλά ακόμη για να φανεί η ανάπτυξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.