Μουσείο Τυπογραφείας

Aνάγκη για σταθμό επιβατών στο λιμάνι της Σούδας

03Έκτακτη η χθεσινή άφιξη και αναχώρηση του Paros Jet στο λιμάνι της Σούδας, μετά το συμβάν με το “Ελ. Βενιζέλος” για να παραλάβει επιβάτες και οχήματα.
Αναγκαίος ο εφοδιασμός του σκάφους με καύσιμα, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει ενώ οι επιβάτες επιβιβάζονταν ταυτόχρονα. Σωστά οι λιμενικές αρχές κράτησαν τον κόσμο έξω από το πλοίο μέχρις ότου τελειώσει ο εφοδιασμός με καύσιμο.
Εξω όμως, αλλά πού… έξω; Μικροί και μεγάλοι, μαμάδες και παιδιά, άνθρωποι με βαλίτσες, συνωστίζονταν κάτω από τον ήλιο μπροστά στην είσοδο μέχρις ότου τους επιτραπεί η είσοδος στο πλοίο.
Από το λιμενικό υπήρχε η ευαισθησία και ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά και βρέφη με τις μητέρες του οδηγήθηκαν κάτω από το σκέπαστρο αλλά… οι υπόλοιποι;
Αλλη μια απόδειξη του πόσο αναγκαίος είναι ένας σύγχρονος σταθμός επιβατών στο τμήμα αυτό του λιμανιού. Ενας σταθμός για τον οποίο έχουν γίνει δεκάδες εξαγγελίες στο παρελθόν, από την εποχή κιόλας που τα χρήματα “έπεφταν με τη σέσουλα” αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Με τόσες χιλιάδες επιβάτες καθημερινά, η Σούδα έχει ανάγκη ένα σύγχρονο σταθμό μετεπιβίβασης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.