Μουσείο Τυπογραφείας

Αναγκαίο το προσωπικό για το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης

Ενα σύγχρονο μηχάνημα ψηφιοποίησης διαθέτει εδώ και μερικές εβδομάδες το “Ιστορικό Αρχείο Κρήτης” προσφορά της Περιφέρειας και της Τράπεζας Χανίων. Μια σίγουρα θετική εξέλιξη στην προσπάθεια διάσωσης του σπάνιου υλικού που διαθέτει το Αρχείο. Η λειτουργία του μηχανήματος γίνεται με τη συνδρομή φοιτήτριας που κάνει το μεταπτυχιακό της και εθελοντή. Οι άνθρωποι αυτοί κάποια στιγμή θα πάψουν να προσφέρουν τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες τους, για αυτό επιβάλλεται πέρα από το ζήτημα του κτηριακού του Ιστορικού Αρχείου να ασκηθούν πιέσεις στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και των Γενικών Αρχείων του Κράτους να προχωρήσουν στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού. Ιστορικό Αρχείο με δύο άτομα και εθελοντές δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά!

1 σχολιο

  • [ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.