Μουσείο Τυπογραφείας

Αναδρομή στον Μάη του ’68 σε έκθεση φωτογραφίας στα Χανιά

Αναδρομή στον Μάη του ’68 αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας που λειτουργεί από χθες στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου: “Ο Χρυσόστομος” στην οδό Χάληδων.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και στις 29 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
Πρόκειται για την έκθεση του Γάλλου Φωτογράφου Philippe Gras με τίτλο: «Στην καρδιά του Μάη ’68», η οποία αποτυπώνει το χρονικό της εξέγερσης του Μάη του ’68.
Την έκθεση παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνδιοργάνωση με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων και τον Φιλολογικό Σύλλογο Χανίων «Ο Χρυσόστομος», στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, με παράλληλη προβολή του ντοκιμαντέρ, «Mai 68, un estrange printemps» του Dominique Beaux.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.