Μουσείο Τυπογραφείας

Αλληλεγγύη σε 8χρονο Χανιωτόπουλο

alilegui_voitheia_paidiΗ Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως « με απεριόριστα αισθήματα αγαλλίασης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών το ποσό των 13.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας στο 8χρονο Χανιωτόπουλο το εισιτήριο για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να μην μείνει παράλυτο. Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια προσήλθαν στα γραφεία της Μητρόπολής μας και βρέθηκε δίπλα τους, στύλος ακλόνητος στο πρόβλημα του παιδιού τους. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη για τον διπλανό!

Μία μέρα πριν έρθει η περίπτωση του 8χρονου η Ιερά Μητρόπολη συνέδραμε σε άλλο χειρουργείο παιδιού με το ποσό των 1,000 ευρώ ενώ περιμένει βοήθεια οικογένεια με 2 περιστατικά τετραπληγίας. Όπως καταλαβαίνετε πάντοτε υπάρχουν και θα υπάρχουν συνάνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και τα αντιμετωπίζουμε στον μεγαλύτερο βαθμό αλλά σε τέτοια μεγάλα ποσά έχουμε την ανάγκη να σας έχουμε δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.