Μουσείο Τυπογραφείας

Αλλάζει πάροχο

NOSOKOMEIO XANION 3Την απόφαση να αλλάξει… πάροχο σε ό,τι αφορά το μη πόσιμο νερό πήρε το Νοσοκομείο Χανίων φιλοδοξώντας να περιορίσει σημαντικά τη σχετική δαπάνη. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στα “Χ.ν.” ο διοικητής του Νοσοκομείο Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης, όλα αυτά τα χρόνια το Νοσοκομείο είχε προμηθευτή μόνο τη ΔΕΥΑΧ, με συνέπεια να πληρώνει για ανάγκες μη πόσιμου νερού τιμές δεκαπλάσιες από την αντίστοιχες που έχει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.). «Οι σωληνώσεις και οι άλλες εργασίες για να συνδεθούμε με το δίκτυο του Ο.Α.Κ. θα στοιχίσουν κάποια χρήματα αλλά υπολογίζουμε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε κάνει απόσβεση του κόστους», σχολίασε σχετικά ο κ. Βουλγαρίδης.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ 10 Ιανουαρίου 2019 ~ 16:49 ~ Απάντηση

    Αν ηταν δυνατον αυτο θα καναμε ολοι οι Χανιωτες…..οσο αφορα το ποσιμο νερο .Λογαριασμοι 3μηνου,ΔΕΥΑΧ,11ΚΜ,31,50 ΕΥΡΩ,ΕΥΔΑΠ,14ΚΜ,14ΕΥΡΩ.Ας δωσουνε και το νερο σε ιδιωτες, τουλαχιστον στα Χανια φθηνοτερο θα το πληρωνουμε .Μπραβο στη διοικηση του νοσοκομειου,εκει στις Μουρνιες κατι θετικο γινεται και οχι μονο στο συγκεκριμενο θεμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.