Μουσείο Τυπογραφείας

Αλλάζει χέρια η διερευνητική εντολή

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιστρέφει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις 10:30 σήμερα, Δευτέρα.

Οι προσπάθειες του κ. Μεϊμαράκη για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, όπως ήταν αναμενόμενο, απέβησαν άκαρπες.

Ωστόσο, η ΝΔ άδραξε την ευκαιρία της άρνησης του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη, προκειμένου να εξαπολύσει βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτόν την προεκλογική περίοδο.

Μετά τον πρόεδρο της ΝΔ, σειρά για να παραλάβει τη διερευνητική εντολή έχει το τρίτο κόμμα, η Λαϊκή Ενότητα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης -όπως έχει προαναγγείλει- σκοπεύει να εξαντλήσει το χρόνο των τριών ημερών, κάνοντας επαφές με κόμματα και κοινωνικούς φορείς.

Ήδη, την Κυριακή, εγκαινίασε τον κύκλο των συναντήσεών του με τον πρόεδρο του Σχεδίου Β, Αλέκο Αλαβάνο. Η συνάντηση είχε επιτυχή κατάληξη, καθώς οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν συμπόρευση για τη δημιουργία του αντιμνημονιακού μετώπου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.