Μουσείο Τυπογραφείας

Αλλαγή ατζέντας;

novartisΕπενδύοντας στην ανάδειξη του χαμένου ηθικού πλεονεκτήματός της, αλλά και σε αλλαγή ατζέντας από το ονοματολογικό, η «αριστερά» κυβέρνηση άρχισε ήδη με ζωηρούς ρυθμούς την επιχείρηση αξιοποίησης των ευρημάτων της Δικαιοσύνης στο θέμα “Novartis”. Καμιά αντίρρηση για τη βαθιά κάθαρση στον τομέα Υγείας με τα “πιράνχας” που έλεγε παλαιότερα ο άλλοτε (επί ΠΑΣΟΚ) υπουργός, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Η κυβέρνηση σήμερα έχει εναγώνια προσδοκία να παρουσιάσει κάπου μια επιτυχία που να καλύψει την κακή διαχείρηση, πρώτα της δήθεν «καθαρής εξόδου» στις αγορές και του «τέλους» των μνημονίων(!) έπειτα το Σκοπιανό που μάλλον θα παραπέμψει για το εγγύς μέλλον.

Ολοι μιλούν τώρα για τη “Novartis”. Διαπιστώνουν τεράστιο σκάνδαλο, μάλιστα “μεγαλύτερο” από την υπόθεση της Siemens. Θεωρείται ως το πιο συνταρακτικό από “συστάσεως του ελληνικού κράτους”(!), όπως είπε με έμφαση ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος. Λόγια που συνήθως διαψεύδονται από την πραγματικότητα, διότι όλοι θέλουμε να επικρατήσει η δικαιοσύνη, η ισονομία, η διαφάνεια, η πάταξη της διαπλοκής, το κράτος δικαίου στη χώρα. Ομως, όλοι γνωρίζουμε ότι το πολιτικό σύστημα που έχουμε είναι ηθελημένα(;) αδύναμο για αυτοκάθαρση, αφού όλες οι κυβερνήσεις το πρώτο που προσπαθούν να κάνουν είναι να ποδηγετήσουν την δικαστική εξουσία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.