Μουσείο Τυπογραφείας

Αλλαγές στο «χτίσιμο» αφορολόγητου

aforologitoAλλες δύο κατηγορίες, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ναυτεμπορική”  προστίθενται στους φορολογούμενους που εξαιρούνται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ορίου, σύμφωνα με υπουργική απόφαση την οποία υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Πρόκειται για τις εξής κατηγορίες:

Πολίτες των οποίων το ετήσιο πραγματικό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 6.000 ευρώ και το ετήσιο τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 9.500 ευρώ, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι περιστασιακά απασχολούμενοι.
Υπήκοοι τρίτων χωρών που αιτούνται ή/και λαμβάνουν διεθνή προστασία από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

1 σχολιο

  • [ΗΛΙΑΣ ΣΗΜΟΥΛΑΣ] ~ 17 Μαρτίου 2019 ~ 16:55 ~ Απάντηση

    Καλά όλα αυτά αλλά όλοι σας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι δέν είστε ακριβείς στα γραφόμενά σας γενικώς όταν αναφέρεστε στα φορολογικά διότι δέν αναφέρετε πιο φορολογικό ή οικονομικό έτος αφορούν οι εκάστοτε τροποποιήσεις ή νέες διατάξεις, ώστε να αρχίσει κάποιος να κτίζει αφορολόγητο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.