Μουσείο Τυπογραφείας

Αλήθεια ή ψέμα;

Κύριε διευθυντά,
καθημερινά μας ενημερώνετε για την επικαιρότητα, την οικονομία, τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, διεθνή γεγονότα, αθλητικά νέα, αγγελίες, ψυχαγωγία, διαφημίσεις και με το ένθετο καθημερινά ενημερωνόμαστε για τον πολιτισμό, τις τέχνες, την ιστορία, τα βιβλία, την μουσική, το περιβάλλον και τα κοινωνικά και γενικά για ό,τι αφορά την πόλη μας, τα Χανιά.
Σάββατο 1 Απριλίου, στη σελ. 4 (Επικαιρότητα), μας ξάφνιασε ευχάριστα η είδηση ότι επιτέλους δόθηκε λύση στην ασχήμια της πλατείας του Συντριβανιού στο λιμάνι, από τη δημοτική αρχή, η οποία προχωρά στην απομάκρυνση του κακόγουστου συντριβανιού με το φλοτέρ και στη θέση του θα τοποθετηθεί αντίγραφο του βενετσιάνικου συντριβανιού, μιας κρήνης διακοσμημένης με λεοντοκεφαλές. Σημειωτέον ότι για την απόφαση αυτή είχε σύμφωνη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων. Μεγάλη είδηση για την πόλη μας και όλοι την περιμέναμε καιρό τώρα… Είναι ευχάριστο το γεγονός μιας τέτοιας υλοποίησης που για να πραγματοποιηθεί τόσο γρήγορα, μοιάζει με όνειρο, μοιάζε με μια ευχή, μοιάζει σαν κάτι που έχουμε βαθιά μέσα μας και φουντώνει και ξεχειλίζει, και γίνεται πραγματικότητα, μοιάζει όμως και σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστειάκι Εγώ εύχομαι η δημοτική αρχή να πήρε όντως αυτή την υπέροχη απόφαση και να την υλοποιήσει, ώστε να δούμε στα αποκαλυπτήρια ένα συντριβάνι όμορφο, καλαίσθητο, όπως ταιριάζει στον χώρο.
Αν όμως είναι μια είδηση της 1ης Απριλίου, θ’ απογοητευθούμε κ. Δήμαρχε, γιατί θα διαπιστώσουμε ότι ένας ακόμη ευσεβής πόθος, παραμένει ακόμη ένα όνειρο. Μήπως κ. δήμαρχε πρέπει να φροντίσετε να μην παραμείνει ένα αστειάκι το συντριβάνι αλλά να γίνει πραγματικότητα;
Το εύχομαι.
Καλό μήνα και καλό Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.