Μουσείο Τυπογραφείας

Αλ. Τσίπρας: Αν χάσω τους 151 πάω σε πρόωρες εκλογές

w03-71240TsiprasOmilia1500Ψήφο εμπιστοσύνης εφόσον ο κ. Καμμένος άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση και μάλιστα πριν φέρει στη Βουλή για ψήφιση τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια  τηλεοπτικής  συνέντευξης στην Έλλη Στάη και στον σταθμό Open.

Θεωρώ ότι η λύση του Μακεδονικού είναι μία από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες της θητείας μου» τόνισε ο  Αλέξης Τσίπρας ενώ ανέφερε πως  η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει άμεσα στην ελληνική Βουλή, μέσα στον Ιανούαριο. Ο πρωθυπουργός για ακόμα μία φορά τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019, ενώ αναφερόμενος στον κυβερνητικό έταιρο σημείωσε πως εάν ο Πάνος Καμμένος άρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση θα «μετρηθούμε στη Βουλή».

Στην περίπτωση που χάσει τους 151 βουλευτές, είπε πως θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές καθώς δεν διατίθεται να κυβερνήσει με ψήφο ανοχής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.