Μουσείο Τυπογραφείας

Οι αγρότες για το ακατάλληλο νερό άρδευσης στον Αποκόρωνα

avocado-«Συμπαραστεκόμαστε στους παραγωγούς της περιοχής μας, ειδικά στους αβοκαντοκαλλιεργητές, στο αίτημα για κατάλληλο νερό άρδευσης» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην δήμου Αρμένων, μετά το σχετικό δημοσίευμα των “Χ.ν.”.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση «ενώ το πρόβλημα υπάρχει από το 2015, δεν είναι φαίνεται στις προτεραιότητες των αρμόδιων να το λύσουν έγκαιρα. Όσον αφορά το οικονομικό για την λύση του απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την στήριξη των μεγαλοεπενδυτών και όχι των μικρομεσαίων αγροτών.
Απαιτούμε την άμεση λύση του διότι είναι άμεση και ανάγκη της άρδευσης με κατάλληλο νερό. Καλούμε τους αγρότες σε ετοιμότητα για να πιέσουμε σε αυτή την κατεύθυνση.
Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τους αγρότες για να θέσουμε το θέμα στην αντιπεριφέρεια στην προγραμματισμένη κινητοποίηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 11πμ»

1 σχολιο

  • [Σταύρος Σταυρουλακης] ~ 14 Ιουνίου 2018 ~ 02:31 ~ Απάντηση

    Δυστυχως οι γνωστές ελληνικές παθογένειες δε λείπουν απο κανένα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας με τα γνωστά αποτελέσματα όσον αφορά την αρνητική μας φήμη διεθνώς. Ο πρόεδρος του ΟΑΚ ΑΕ δικαιολογεί εντελώς ανεπιτυχώς την αποτυχία του στο θέμα λέγοντας ότι ζήτησε 100 χιλ ευρώ και τα πήρε απο την περιφέρεια αλλα η ζημιά όπως λέει είναι 250… Και γιαυτο δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά και ζητάει μια απόφαση απο το ΔΣ Αποκόρωνα που να λέει τι; Ότι συμπαραστέκεται στη θλίψη της αδυναμίας; Ότι θα ανοίξει το συρτάρι του ένας μικρός Δήμος και θα του χαρίσει τα υπολειπόμενα χρήματα η θα υδρισει αστυνομικό σώμα για τη φύλαξη του ζουρμπου. Έλεος πια με τις γελοίες καταγγελίες οι οποίες αντί να συμβάλουν στην επίλυση προβλημάτων.. Επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο .. Για πια χημική σύνθεση νερού μιλάει ο σύλλογος;; απο όσο γνωρίζω μέχρι σήμερα το νερό δεν αποτελεί προϊόν χημείας .. Έχουν κάποια ανάλυση; Και γιατί δεν τη δημοσιεύουν; Η μηχανολογικός εξοπλισμός του ΟΑΚ πέρα της άντλησης νερού έχει και κανένα σύστημα προσμιξης με κάτι άλλο; Θα τρελαθούμε τελείως εδώ με τις αοριστίες; Και ας μην ανησυχεί ο Συλογος είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι πολυεθνικές δεν τσακώνονται πια θα πρώτοτοποθετησει τα κεφαλαια της στη περιοχή μας. Εύχομαι περαστικά σε όλους

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.