Μουσείο Τυπογραφείας

Αυξάνονται οι νεκροί από τις επιθέσεις στην Νέα Ζηλανδία

AP_19074079743307Στο αίμα βάφτηκε το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας όπου 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν σε δύο επιθέσεις σε τζαμιά. Ο επίτιμος Έλληνας πρόξενος στο Ουέλινγκτον Γ. Νεονάκης διαβεβαίωσε το πρωί πως δεν υπάρχουν ελληνικά ονόματα ανάμεσα στα θύματα.

Το CNNi μεταδίδει πως στο νοσοκομείο του Κράιστσερτς νοσηλεύονται 48 ασθενείς με τραύματα από όπλο. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και παιδιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ορισμένοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πληροφορίες για την επίθεση παραμένουν συγκεχυμένες, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει πως έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα –τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Φαίνεται, όμως, πως «πρωταγωνιστής» της ειδεχθούς αυτής επίθεσης είναι ένας ακροδεξιός Αυστραλός 28 ετών. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας μετέδωσε ζωντανά περίπου 15 λεπτά από την επίθεσή του στο Facebook…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.