Μουσείο Τυπογραφείας

Αυτοψία για τα σκουπίδια στον Μπάλο

Την απομάκρυνση των απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο στο Μπάλο, εισηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή συνοδευόμενο από εκπροσώπους και άλλων υπηρεσιών (πυροσβεστική, αστυνομία κα.)
Σύμφωνα με πληροφορίες το Κλιμάκιο θα προχωρήσει σε έκθεση αυτοψίας για όσα κατέγραψε. Τα μέλη του Κλιμακίου εκτίμησαν πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, τα απορρίμματα είναι προϊόντα καντίνας και είναι καλά περιφραγμένα σε ορισμένο χώρο και δεν μολύνουν, ωστόσο πρέπει να απομακρυνθούν. Παράλληλα είναι αναγκαίο να βρεθεί μια λύση για τη μεταφορά των απορριμμάτων ώστε να μην παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Μπάλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Κισσάμου έχει καταθέσει αίτημα στην εισαγγελία Χανίων να επιτρέψει την απομάκρυνση των απορριμάτων για λόγους δημόσιας υγείας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.