Μουσείο Τυπογραφείας

Αφαίρεση 9 βαθμών: Πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

alafouzos_paoΝέα -και μάλιστα τριπλή- «καμπάνα» ήχησε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο έκανε δεκτές τις αντίστοιχες αιτήσεις των Σεμπαστιάν Λέτο, Τοτσέ και Μικαέλ Εσιέν και επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους «πράσινους» για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ήτοι εννέα βαθμών στο σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην περίπτωση του Λέτο, ο Παναθηναϊκός έχει εξοφλήσει μέρος της οφειλής, αλλά απομένει ένα ποσό περίπου πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.075 για την ακρίβεια), το οποίο θα πρέπει να εξοφληθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών. Η ίδια προσθεσμία ισχύει και για την πλήρη εξόφληση των Τοτσέ και Εσιέν.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη -3 βαθμούς από χρέη της διοίκησης Αλαφούζου προς τον Βέμερε, βρισκόταν στους 32 και στην 10 θέση της βαθμολογίας. Με την αφαίρεση εννέα βαθμών, πέφτε στους 23 και βρίσκεται 14, 2 βαθμούς πάνω από την Κέρκυρα και 3 κάτω από τη Λαμία.

Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.