Μουσείο Τυπογραφείας

Αφαντες διαβάσεις…

02b«Οι διαβάσεις είναι σημαντικές για την κυκλοφορία των πεζών πρωτίστως αλλά φανταστείτε πόσο θα βελτίωναν και αισθητικά την εικόνα της πόλης μας, αν είχαμε παντού φρεσκοβαμμένες και καλοδιατηρημένες διαβάσεις να “σπάνε” το γκρίζο της ασφάλτου;», ήταν το σχόλιο αναγνώστη μας, που μας επισήμανε πως «τόσα χρόνια μόνιμος κάτοικος στα Χανιά δεν το έχω δει σχεδόν ποτέ».
Δυστυχώς φοβόμαστε ότι δεν θα το δει και ποτέ, τουλάχιστον σύντομα αφού όταν συζητήσαμε την απορία του με υπάλληλο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και μας εξηγούσε την όλη διαδικασία, μόνο η περιγραφή της ήταν αρκετή για να…. απογοητευτείς!

1 σχολιο

  • [Κώστας] ~ ~ ~ Απάντηση

    Θυμάστε και την αναγραφή με άσπρη μπογιά των ενδείξεων “STOP” επί των δρόμων πέριξ του Δημαρχείου, πράγμα που είχε μειώσει εμφανώς τα τροχαία σε αυτά τα σημεία όπου γίνονται πάρα πολλές παραβιάσεις από «αφηρημένους και βιαστικούς» οδηγούς;

    Και αυτά έχουν ξεβάψει αντί να επεκταθούν σε όλα τα σημεία με βεβαρυμένο παρελθόν και δυστυχώς δεν θα αργήσουμε να ξαναδούμε «ατυχήματα» σε αυτά τα σημεία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.