Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στα Χανιά αύριο η υπουργός Πολιτισμού

Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης «Ερευνητικές εργασίες για την ιστορική και τεχνολογική τεκμηρίωση της μελέτης ωρίμανσης των έργων αποκατάστασης -απόδοσης χρήσεων- ανάδειξης των Νεωρίων στα Χανιά», θα προχωρήσουν αύριο η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη (φω.τ), ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

Η σχετική τελετή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Νεωρίων στις 7:30μ.μ. της Κυριακής. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα εκπροσωπήσει επίσης τον πρωθυπουργό σε επιμνημόσυνη δέηση στη Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων το πρωί της Κυριακής .

Την Δευτέρα, η κα. Μενδώνη θα υπογράψαει στην Μονή της Αγίας Τριάδας στις 10 το πρωί, την προγραμματική σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για το έργο «Διερεύνηση δυνατοτήτων προστασίας, ανάδειξης, αποκατάστασης και επανάχρησης κτηρίου πρώην Ιερατικής Σχολής, καθώς και των παρακειμένων ερειπωμένων κτισμάτων Κατοικιών στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων στα Χανιά Κρήτης μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο τους» με συμβαλλόμενους φορείς το ΥΠΠΟΑ, την Περιφέρεια Κρήτης, την Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων και το Πολυτεχνείο Κρήτης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα