Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Eκδήλωση της Κ.Ο.Β. Π. Ρουμάτων του ΚΚΕ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στα Παλαιά Ρούματα εκδήλωση – συνεστίαση της Κ.Ο.Β. Π. Ρουμάτων του ΚΚΕ, στην Ταβέρνα «Ο Τζέκης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νεκτάριος Μπομπολάκης ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Ανθούσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου της περιοχής μεταξύ αυτών και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πλατανιά Αλεξία Κουμάκη. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με πολύ κέφι και όρεξη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ

Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού/Επισιτισμού του ΚΚΕ και η οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ προσκαλεί τους εργαζομένους των Χανίων και την νεολαία που δουλέυει στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού,στην εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/1 στις 8μ.μ, στην ταβέρνα ο «ο Φραγκιός» στην Νέα Χώρα.
Θα μιλήσει ο Στράτος Μανιαβός , μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και του εργατικού τμήματος της Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, με θέμα: «Ο ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της οιοκονομικής εξορμησης του ΚΚΕ που ολοκληρώνεται αυτήν την περίοδο.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας των Κομματικών οργανώσεων του Τουρισμού-επισιτισμού,γέυμα με πλήρες μενού που ετοίμασαν εργαζόμενοι του κλάδου και κρητικό γλέντι με το συγκρότημα των Μαριανανακη Βαγγέλη και Ανδρεάκη Νικόλα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα